28.12.2017 г., 19:20 ч.

Трафик на идеи за влюбено живеене 

  Поезия » Свободен стих
340 0 0

Той носи моята кожа окаяна

и ухае на мрак денонощен,

бавните му сълзи изтръгвам,

знам,

много мой живот е и небе

едновременно.

 

От болката и щастието по-голям

редува целувките с пеперуден грохот –

така разбира тишината,

затваря северното сияние между пръстите си

и ми се подарява целият,

без остатък.

 

Сега остава само да заровя очите си

под снега и най-после да го срещна.

© Десислава Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??