5.11.2014 г., 10:36 ч.  

Трагедия пред Президентството(на Лидия Петрова) 

  Поезия » Гражданска
385 0 0

Как да не се натъжавам много

като тази безизходица наблюдавам,

тази нечовешка бедност, тревога,

тези политици, които не оправдавам,

за оцеляването ни неравната борба,

всичко недостойно в тая държава,

тази жестока, несправедлива съдба,

злото, което тъй трудно се побеждава...

Мъката просто много ме гнети,

че тази жена с живота се прости!

 

/nakratko.bg/category/58/66898/?fbclid=IwAR3VhTk9fDGK5S1jFYjvDsxlp_VE2pa8AjxPwK2oOEheY_OYX9dGt0bh1bA

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??