26.09.2018 г., 23:56 ч.

Трепери студената сянка 

  Поезия » Друга
842 0 0

Трепери студената сянка,

тъй красива, мистериозна,

нощно трепкаща танцьорка.

Трепери под улична лампа.

 

Стъпвайки леко, от време на време,

по черната си мрачна рокля,

с лунен лъч сякаш препила...

Поклаща се леко от време на време.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??