5.12.2007 г., 7:49 ч.

Трепкат лунни щрихи 

  Поезия » Философска
780 0 25
Трепкат лунни щрихи,
ронят се звезди...
За какво ли тихо
вятърът шепти?

Някъде далече
две души не спят...
И любяща Вечност
спира в миг крилат.

И небето слиза -
грейва земен свят.
Някъде наблизо
две души не спят...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??