2.11.2006 г., 11:49 ч.

Тръгваш ли 

  Поезия
627 0 2
Тръгваш ли? Сама ли ме оставяш?
Изстинало в нощта самотно тяло.
Аз искам само да не ме забравяш.
Сърцето счупено да бъде цяло
Тръгваш ли? Недей! Върни се!
Да седнем двама тихо под дъжда
Болката моя изпий,усмихни се
Все едно заминаването е лъжа
Тръгваш ли?За мъничко поспри се
В лицето тъжно искам да се взреш
Когато се нагледаш обърни се
И всичко някой ден ще разбереш!

© Вилислава Пламенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??