28.01.2006 г., 20:34 ч.

Тръгваш си 

  Поезия
723 0 1
Ти казваше,че ме обичаш,
ти казваше,че за теб бях всичко на света,
но не е било така.
В един миг ти каза"Тръгвам"
и в сърцето ми дъжд заваля
в очите също вали,
но ти не се обърна дори.
Сега отиваш при нея,
твоята нова любов.
Но ще осъзнаеш ти един ден,
че не можеш да живееш без мен
и ще искаш да се върнеш.
Но вече ще е късно.
Сега в сърцето ми слънце грее
подклаждано от нова обич,
на която ще дам моята душа.
Сбогом, моя първа и единствена любов,
дано да си щастлив сега.
Не се обръщай както преди.

© Габриела Данчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми! За съжаление, обаче в повечето случай той се връща и точно когато си мислиш, че всяка мисъл си е на мястото и става старата каша на нов огън/тва може да звучи малко тъпичко, ама сигурно защото ей сега го съчиних/
Предложения
: ??:??