Нощ е, пак. И недей да говориш.
Още дума и ще те намразя."
Деница Гарелова
Не говоря, не моля, не прося.
Щом не виждаш, значи ме няма.
Няма ме, какъвто ме искаш.
Другото е просто измама.
Що е бъдеще питам?
Ти пишеш. И римуваш.
Всъщност не знаеш.
Аз съм тук. Ти защо си самичка?
Ако искаш ме виж, не е късно.
Но не ме ли виждаш - избягай.
© Ирен Всички права запазени