29.06.2017 г., 23:27 ч.

Твоя е песента ми... 

  Поезия » Любовна
418 2 6

Твоя е песента ми...

 

Подарявам ти концерт от усмивки...

и дъждеца от лъчите на дъгата...

Подарявам ти песните на водата,

които лекуват и душата прераждат....

 

Подарявам ти сълзите на гласа си,

и въздишките на оркестъра ми...

съкровеността от стиха на нотите,

даряващи със смисъл - несмисъла.

 

Подарявам ти ключа на сърцето си...,

за да отвориш пътят към душата ми...

Подарявам ти разходка по гръдта ми,

там където спирката е продължение...

 

Подарявам ти живот в мъртвото море,

и смело всяка една частица от себе си...

Подарявам ти от лудостта на Дон Кихот...

и мечтата на една вятърна мелница...

 

Подарявам ти ято от ласки и прегръдки...

като изтъканите целувките на Пенелопе...

Подарявам ти вечността на цветята...

и небето, което пея единствено за теб...

 

Твоя е песента ми, твоя е, само твоя...

както е твоя светлината, която ме усмихва...

Твоя е песента ми, твоя е, само твоя...

както е твой огънят, който я създава...

 

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви от сърце, мили приятели! Радвате ме...
    Марги, много ме усмихна, лирическата ми благодари и тя за съвета.
  • Нямaм думи зa този взрив от крaсотa, всеотдaйност и искреност! Освен едно голямо Брaво!
  • Е, това е всеотдайната любов - подарява се цялата! Поздрави, Лили!
  • О, Лили! Толкова много подаръци! Да не го задушиш с тях! Подарявай по малко, но начесто! Да му е интересно и хубаво. Хареса ми творбата ти.
  • Лили, много е хубаво
  • Прекрасна песен на себеотдаване и отричане в името на любовта!!!
Предложения
: ??:??