21.04.2009 г., 12:54 ч.

Твоят образ покълнваше в мен 

  Поезия » Любовна
851 0 19

Ти си този, който разтърсва съня ми.

Неизменно присъстваш във мен.

Аз със грешната обич не ще се преборя

чак до сетния свой тъжен ден.

 

 

 

 

Колко пъти опитвах да те изтръгна

дълбоко от мойто сърце?

Всеки път, щом случайно се срещнехме,

твоят образ покълнваше в мен.

 

 

 

 

Как любовта си да преодолея?

Невъзможна е... Знам... И боли...

Всеки път щом докоснем очите си,

обичта ми отново цъфти.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??