18.01.2020 г., 12:02 ч.

Твоят смях 

  Поезия » Философска
604 1 2

Когато натежи над мене тишината,

Ще трепне звън от твоят смях.

Сама ще си отиде самотата,

Ще ме заплита в моят грях!

 

Ще шепнеш тихо, сякаш ме прегръщаш,

Съзвучието ще ме гали в захлас

Всеки поглед нежен ще ми връщаш,

Аз безумно ще се любя с твоят глас!

 

Когато натежи над мене нищетата,

Ще чуя твоите стъпки вън.

Сама ще си отиде самотата,

Ще дойдеш в моя влюбен сън! 

 

 

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??