21.01.2008 г., 17:36 ч.

Тя... Аз... 

  Поезия
866 0 22

Тя прегръща те нежно в нощта,

мисли, че сънуваш нея

и затуй усмихваш се така...

 

Ти прегръщаш мен в съня

и когато се събудя,

пиша стихове, за да си спомня...

 

Тя е твоята съдба

и не трябва никога да я оставяш

майката на твоите деца.

 

Аз съм сянката на твоята съдба.

Ще те следвам винаги...

Нищо, че боли да бъдеш сянка...

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??