13.05.2012 г., 18:06 ч.

Тя(Джей) 

  Поезия » Любовна
1647 0 14

http://vbox7.com/play:78b52eb64b

 

 

Погледни я, поете,                    

неподвластна жена,

подлудява мъжете,

после тръгва... Сама!

 

Тя се впуска в игрите,

с тях флиртува, за да,

са по - весели дните,

кой днес прави това?

 

А, те виждат - очите,

всъщност две Езера,

приютили мъглите,  

но пропускат - така,

 

малко пламъче, дето,

все проблясва, щом тя,

Тя - почти, дяволито,

се усмихне – в тоз час,

 

най - далече отлитат,

всички мъжки Мечти,

що привързват жените,

в сватбен пръстен, уви!

 

Ала пак ги привлича,  

с тази кръшна снага.

Чуй, лицето, косите,

вкупом казват:  Ела...

 

И за мен - е Момиче,

ти ще кажеш - Жена,

уж, порастват душите,

не - и нейната...  Да!

 

Тя е ничия, знай го,

ти - поет си, пък - Тя,

май е всичко, което,

Нощем среща Мъжа...

© Ангел Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??