27.06.2021 г., 21:01 ч.

Тя, музата 

  Поезия » Любовна
349 1 0

Аз утре може и да угасна.
Цял живот във тишина обичах.
Както бурята и слънцето прибира,
да говоря никога не се научих!
И загубих, както винаги.
Един живот и хиляди моменти.
Ще оставя стихове безброй,
поне със нещо да ме помниш!
Макар да те обичах силно,
ти така и не разбра.
Обещах, че ще живее вечно,
но днес е мъртва любовта!
Оставям и поредния за сбогом,
написан пак от мен за теб.
Ако утре с нищо не те помнят -
Била си муза.... на един поет.

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??