Тялото ми е топлата дреха,
пазеща Сърцето ми
от Космическия Студ.
Духът ми Гори Отвътре
и огрява Взора ми
по Пътя към Отвъд.
Душата - вèдно с Вселената
презашива ВремеТо
със Съдбата-връв.
Идеи, мечти и спомени -
на фрактални слоеве
квантово цъфтят.
© Кирил Ценев Всички права запазени