30.08.2011 г., 13:36 ч.

Тясно 

  Поезия » Друга
443 0 3

Сподели! Виждам ситните бръчки,

дето пръскат в челото ти сенки.

Виждам как се трошат като съчки

и се спират в лунички и бенки...

 

Чувам думите премълчани

да отстъпват в безкрайни въздишки.

Срещам сенките разпиляни,

дето късат тънките нишки...

 

Ако искаш, ще си поговорим,

ако не – ще погледна надясно.

Сподели! Ако трябва ще спорим.

Подели! И така ни е тясно!...

© Диана Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??