17.03.2010 г., 20:51 ч.

Тъга 

  Поезия » Друга
856 0 0

Отронен стих

 

Отронен цвят

 

Самота

 

Тъжни мисли

 

Тъжна зора

 

Море в тъга

 

Небе в тъга

 

Жива тъга

 

Живо сърце

 

Слънце в мечта.

 

© Вяра Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??