1.02.2013 г., 23:06 ч.

Тъгата 

  Поезия » Друга
543 0 1

Каква е мъжката тъга?

Кой днеска ще ми каже?

Дали е бистра мъжката сълза,

ще има ли кой да разкаже?

Трудно плачат мъжките очи,

сълзите свои те прикриват,

тъй както ярки слънчеви лъчи

от черни облаци се скриват.

И ето, че разбрах защо

мъжете започват да говорят,

а искат само те едно,

тъгата своя да затворят.

Чудни приказки разказват

за вълшебници и самодиви,

а се страхуват да показват,

че и те са хора, че и те са живи.

Сърцето мъжко е ранено,

но няма никога да просълзи,

то може да е вече изтощено,

но до край ще продължи!

© Марин Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пипни го още малко и ще стане чудесно стихотворение!Мъжките сълзи са най-истински!
Предложения
: ??:??