8.01.2011 г., 9:58 ч.

Тъй както другите и аз 

  Поезия » Философска
754 0 15

Тъй както другите и аз

ще легна в падналата шума.

Небе над мене – тюркоаз,

под мен – земята е бездумна.

 

От храстите ще изхвърчат

врабци подплашени. От що ли?

И стиховете ми след тях

ще литнат – радостни и волни.

 

Природата ни начаса

и по закона: няма празно,

ще връчи моята мечта

на кос, в небето тюркоазно.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??