23.02.2008 г., 16:03 ч.  

У дома 

  Поезия » Друга
600 0 7

 

У ДОМА

 

Днес се връщам при теб уморен

И ти нося сърцето си само,

пак те будя от сладкия сън,

за да стоплиш душата ми, мамо.

 

Ти се заглеждаш в моите очи,

във браздите над моите вежди -

тези бразди са моите пътеки,

извървяни с много надежди.

 

И се топя като малка сълза.

В твоите очи възкръсвам безплътен.

Щом съм до теб, си щастлива сега,

аз пък се чувствам безпътен.

 

Уморен тихо сядам до теб

и притихвам на твоето рамо.

Със очи аз ти казвам "обичам те!"

Ти заплакваш от щастие, мамо!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??