16.09.2008 г., 18:50 ч.

У дома 

  Поезия » Друга
549 0 9

 

Много стихове аз не написах,

вгледана във дребни ежедневия,

тъй себе си, сама орисах,

докосвах всички злободневия.

                 

Попадах на лъжци, измамници,

на хиляди неверници и лицемери,

да се отърся от продажници

обходих всички паралели.

 

И бягах, бягах с всички сили,

за да запазя вярата в доброто,

но май открих го само, мили,

в любовния ни кът, в гнездото.

 

Затуй, когато силно натежи ми,

аз зная, че не съм сама,

ти бързо с думи лекокрили,

посрещаш ме отново у дома.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??