20.03.2011 г., 13:33 ч.

Убийца... 

  Поезия » Друга
844 0 0

Тази облачност не се отказва,
преди да убие всяка част от мен.

Как бих могла да бъда цяла,
щом зимата душата ми отне?

Тази вечност ме кара да съм слаба,
отнемайки секунди от моето сърце.
Как бих могла да съм безкрайна,
щом утрото все някога ще спре?

Тази зима знае колко съм нещастна,
затова и никога не иска да си тръгне.
Как бих могла да обичам сляпо,
щом очите ми са със омраза пълни?

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??