7.02.2008 г., 9:45 ч.

Убийците на моята душа 

  Поезия
1011 0 23
Убийците на моята душа
са много и вината си поделят...
Демократично, с ангелски лица
с делата си във мен от упор стрелят...

Като месии всяка вечер в хор
за правдата пледират в новините...
А зрителите, като ням декор
за техните убийства сме машите...

Не ги осъждам... Всеки си е там,
където му е писано да бъде...
Но писна ми да нямам к'во да ям,
а ВИП-ът да почесва свойто мъде...

Брутална съм... Дано и вий да сте,
та нещо да помръдне в наш'то блато...
Децата ни със хъс да са поне,
а не да чакат да възкръсне Тато...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??