5.01.2008 г., 6:46 ч.

Убийство 

  Поезия
1347 0 25

Ето, изкопахме вече гроба.

Класиката може да живее!

Убито в майчината си утроба,

бъдещето нека занемее.

 

Мислите му са заключени в окови,

редактирани от нечий слух.

Да забия ли в ковчега му пирони

или за всичко да остана глух?

 

Истината нелицеприятна

ще излезе в някой друг момент

и затова, че била е непонятна,

от съдника ще иска дивидент.

© Леонид Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??