Внедрих си любовта в една,
тя изобщо не ме разбра.
Като някоя стрела - страстта,
се заби в нея и чак мен ме заболя.
Плаках дълго без да спра,
раната не зарасна и болката не спря.
Исках да я изкарам аз от нея,
но не стана... В пъпна връв се е превърнала...
Тя обаче като разбра,
заби си острите зъби в плътта.
Почна да смуче от кръвта,
била е много жадна, изхаби ме, не остави нито капка...
Най-накрая сърцето ми поиска,
не го дадох и тя полудя.
Почна да се удря, да се унищожава
и аз я жалех като будала.
Не исках пред очите ми да измира,
предпочитах в гроба и аз с нея да се разложа...
След тази случка аз разбрах, не бива
да се живее с любовта...
А любовта вечно тупти със сърцето в душата,
затова винаги "умните" хора я убиват, докато е жива...
© Сияние Всички права запазени