1.11.2011 г., 19:46 ч.

Учители - Будители 

  Поезия » Гражданска
720 0 0

   Учители - БУДИТЕЛИ

 

Учители мои любими!

Спомен вечен, жив, неповторим.

Отдадохте всичко от себе си.

С вашата вяра ние вървим.

 

Градихте ни с книгите -

непресъхващ вечен живец.

С обичта към родината мила

към селцето родно и градец.

 

По уличките тихи ви срещам

с достойно вдигнати глави.

Радостта в мен трепва,

отново сърце ви благодари.

 

На срещите ни юбилейни

в очите ви е любовта.

Косите веч' са побелели -

имена редите като песента.

 

Днес за труда ви благодаря -

не работихте, а творихте.

Отнова огромно БЛАГОДАРЯ,

че с любов ни изградихте.

 

© Пепа Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??