Безброй минути минаха,
превърнаха се в часове,
в тиха нежност отброиха
с обич споделени мигове.
Очите ти пак галят същността ми,
а устните ти пак рисуват моето лице,
безмълвно пак попиваш нежността ми,
изпълваш с чувства моето сърце.
Дъхът ти огнени следи чертае в тъмнината,
а дланите разпръскват искрите на страстта,
ухание на жадна плът изпълва тишината,
сърцата търсят път към безкрайността.
Разголена душата с нега завива се,
във всяка клетка ражда се страстта,
тела и дух с нежност в едно се сливат
обединени в полет към безкрайността.
Флуиди страст изпълват тъмнината,
а нежността е като музика в нашите сърца,
ръцете търсещи,очи изгарящи,сърца застинали,
души пияни от любовен елексир в нощта.
Да спра аз времето най-искрено желая,
да бъде този миг като безкрайността,
в едно душите ни да бъдат слети аз мечтая,
като печат в сърцата си да носим любовта…
© Росица Всички права запазени