22.03.2009 г., 10:23 ч.

Уж съм... 

  Поезия » Друга
1197 0 34

Уж съм кротка, пък в очите

две светкавици блестят

и безмилостно разсичат

възлите по моя път...

 

Уж съм нежна, пък в сърцето

див пожар безкрай гори.

Ядката на Битието

все ме мъчи до зори...

 

Уж съм тиха, пък в душата

ураганни ветрове

ме разпъват без остатък.

И ме мамят светове...

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??