19.08.2018 г., 22:50 ч.  

... умът изписва трезво: Епилог... 

  Поезия » Друга
518 13 28

Животът ни е даване и вземане
и всеки миг глава е от роман,
умът е крепост, трудна за превземане,
сърце - изгубен, черен гологан.

 

Когато сме объркани и влюбени,
посоките се свиват на кълбо.
Умът по странни пътища изгубен е,
сърцето е под лявото ребро.

 

Отдавна е написана пиесата
и ролите разпределил е Бог.
Статисти сме. И падне ли завесата...
Умът изписва трезво: Епилог...

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??