1.09.2018 г., 22:17 ч.

Усещане 

  Поезия
617 1 2

Здравей, септември!

Много време мина

от онзи бриз

в онази хладна сутрин!

И тази есен

с теб май ще се разминем

като топъл изгрев

във сънливо утро.

А колко още

свит си ми в душата

и мисля, няма да те преживея.

Надежда лятна,

стиснала в ръката

и мъничко безкрайност

някъде във нея.

Нима се върна?

С тъжната си песен?

Морето е самотно,

а небето празно.

Не съм забравила-

усещане за есен-

навън е топло, 

а душите някак- хладно...

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??