2.06.2020 г., 15:45 ч.

Усещане за смърт 

  Поезия » Любовна, Философска
695 4 1

 

Умирам. По усещане - наистина. 

(Смъртта ме е целувала със страст)

Боли ме. Като рана, неизчистена

от мъка по несбъднатото "Нас" 

Съдбата е жестока. Нелогична.

Лъжливо стене в тонове на нежност. 

И аз започвам тъкмо да те наобичам, 

когато ти отнемаш ми надеждата. 

Ще свикна от неволя. За последно. 

Понеже ще съм жив. (Макар насила.) 

В душата ти отново ще приседна. 

Преди завинаги да си отида... 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??