16.09.2008 г., 20:23 ч.

Усмивка 

  Поезия » Друга
759 0 0
Страх да видя твоята усмивка...
Толкоз низка чувствам се сега...
Аз така обичам да я виждам на лицето,
а сега така не искам...

И всеки път щом грейне тя,
аз се свивам в самота...
Аз зная, но не искам отговор въобще...
Аз давам го сама и сама аз искам да го премълча...

Искам да го скрия надълбоко,
дето мислите се сливат...
Искам да е надълбоко,
дето никой никога не ще му отговори...

Виждам я усмивката в ума си
и не мога да я скрия...
От всеки друг успях,
но себе си аз хвърлих в грях...

© Ели ИзбериСи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??