8.08.2010 г., 20:52 ч.

Усмивка 

  Поезия » Друга
588 0 2

Зачатък на усмивка -

невероятна красота.

Истинска емоция -

единствена в света.


Бавно тя се дооформя,

разкрасява,

в един момент тъй кратък

без дъх ме тя оставя.


Как искам вечна да е таз' усмивка,

вечен тоз' момент на красота.

О! Как за тебе аз дерзая,

малка, ти, частица от емоция!


Истинска, неопетнена,

кротка и нелицемерна.



 

© Божидар Лазаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??