4.05.2019 г., 20:28 ч.

Устата ти хубава, очите ти зелени 

  Поезия » Любовна
1020 1 6

Понякога ще те прегръщам във съня си,

тъй снежно бяла пак ще бъдеш...

Със порцелановите нотки на душата ми ще ти говоря и няма аз да бързам, влакове да гоня.

 

Понякога ще те прегръщам - светла и добра,

с измислени дихания ще се задоволявам. 

И няма да виня зелената съдба,

те, разделените сърца не ще са никога в забрава!

 

Понякога ще те прегръщам - ярка и небесна, като последната останала звезда.

Със пролетни кокичета ще разцъфтявам и няма да си мисля, че беда е любовта...

 

И ти понякога да мене ще присядаш,

ще бъдеш истинската Ти и с думи гладки ще попарваш милионите, тъй яростни сълзи.

 

© Си Ляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??