5.08.2009 г., 15:35 ч.

Утрото е по-мъдро от вечерта 

  Поезия » Друга
1648 0 9

На любов приучени,
на живот обречени.
Все по-мъдри утрини,
все по-дълги вечери.

Минало прибързано,
бъдещето - късно.
И мечтите вързани
на балкона, късо.

Мижим и се лижем,
мрем и ни е смешно.
Имаме си грижи -
нямаме си дрешки.

Тих невидим удар и -
в спомените мъртви.
Вечерите - хубави.
Утрините - мъдри.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??