15.06.2008 г., 15:29 ч.

Уверена в себе си! 

  Поезия » Друга
1037 0 3
Вървя си аз по улицата,
уверена в себе си!
Срещам хора, познати,
до време бяха Приятели...
Срещам и теб,
до време беше "Любов голяма",
сега си просто познат...
Защото тръпката вече я няма.

Научих се сама да се боря,
да не обръщам внимание,
на чуждата воля...!
Останах сама - но уверена,
с подкрепа от малцина хора.
Достатъчно ми е това,
което имам, за да се боря,
за това което желая...
Човек, станах Аз...

С насмешка сещам се,
колко Глупава бях.
Колко грешки направих,
сега се уча от тях...
А Ти "Любов голяма",
Вече те преoдолях,
с тази твоя недостъпност
постепенно Те забравих!

Искра надежда,
заблестя в очите ми,
които довчера плачеха и се молеха
за някакъв си там Глупак.
Разбрах, че колкото и грешки да направим,
след време се учим от тях...

© Вени Радоилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??