Увереност
Да последвам дъжда...
От небесните тайни
той попива в земята...
Напоява всички жадни цветя...
И пъстреят пред взора -
необятен, покоряващ
безмълвно простора...
... За да покълнат
в набраздената ми душа...
Море от изящни цветя...
Животът ми става небе...
© Павлина Петрова Всички права запазени
_________________________
Еххх...колко хубаво си го казала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!