20.12.2022 г., 9:44 ч.

Узряла тишина 

  Поезия » Друга
231 6 7

Зачева вечерта.

Чашата е празна,

но космодрум не е –

разхвърляни са мигове...

и не, не търся бисери,

не търся и присъда,

а смисъл само –

да се разбера

и себе си да бъда.

© toti Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??