15.12.2007 г., 13:33 ч.

Узряване 

  Поезия » Еротична
888 1 12

Готова съм за теб!

Налята и узряла,

разтворих се докрай -

                     да те приема.

Да укротиш

             изгарящото тяло

и да наваксаме

             пропуснатото време.

Узряла съм за теб!

Задъхана и млада,

откраднала

             със устни от дъха ти,

безропотно

             в ръцете ти пропадам...

И ни подема

              вятърът попътен...

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??