Готова съм за теб!
Налята и узряла,
разтворих се докрай -
да те приема.
Да укротиш
изгарящото тяло
и да наваксаме
пропуснатото време.
Узряла съм за теб!
Задъхана и млада,
откраднала
със устни от дъха ти,
безропотно
в ръцете ти пропадам...
И ни подема
вятърът попътен...
© Нели Вангелова All rights reserved.
Успехи ти желая !