23.11.2008 г., 1:43 ч.  

В безкрая 

  Поезия » Любовна
455 0 0

 В безкрая

 

В далечината аз надниквах тайно,

опитвайки да те намеря,

любовта за теб и мен е свята,

превърната в постеля!

 

Аз искам да я съхраня,

защото тя е истинска и чиста,

орисана е с доброта,

да бъде вечна на света!

 

Какво бих правила сега,

когато ти не си до мене,

ще бродя като фея в нощта

и с треперещ вик ще изкрещя:

 

„Без теб животът няма смисъл,

без тебе всичко е лъжа,

без тебе любовта е пуста,

изпълнена с тъга!"

 

В безкрая виждаха се двама,

това бяхме аз и ти,

прегърнати от сила вярна,

любовта в нас не спира да гори!

 

Искрицата запалена стоеше,

тя светеше за нас.

Един на друг отдадохме се на нощта,

превърната в елмаз!

 

© Ина Лилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??