1.04.2011 г., 21:39 ч.

В бялата стая... 9 

  Поезия
959 0 22

 

 

 

Последен кръстопът, Любов...

Как късно е...

Бледнеят дните ми.

Замлъква есента.

Вървях през мрака все към тебе.

Търсех те.

И в дълбините неродени пращах знак.


Не идвай само в сънищата ми, Любов!

Недей за мен да си във нечий спомен грях!

Ела!

Ела наяве!

С таен благослов...


Аз всъщност се родих,

защото те копнях...

 

 

 

 

Музика >>>

 

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??