18.09.2011 г., 15:48 ч.

В епилога на нощта 

  Поезия » Друга
440 0 6

Закачливи пълнолуния

в епилога на нощта.

Предизвикани безумия,

носталгична  красота.


Непредвидени  предателства,

малко ревност за разкош.

Разтревожени приятелства

със финал внезапно лош.


Многоточия във чувствата

и в райето на деня.

Разточително изкуствена

се оказа любовта.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??