1.10.2020 г., 18:11 ч.

В есенната вечер 

  Поезия » Друга
174 0 0

 

В есенната вечер...

 

Топла вечер...

Ранна Есен...

Ритуална тишина...

Сам вървя...

Сам съвсем...

Уне́сен...

Нежност...

Нега...

Здрачина́...

 

01.10.2020.

 

 

 

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??