В живота си свикнах да давам
на слепец ако можех, очи,
на гладния хляба си давах,
за мен оставях трохи.
Сега съм много богата,
щом има какво да раздавам,
само в очите тъгата
няма кому да я дам...
Свеща бавно угасва
като последната искрица любов
Болката в душата все повече нараства
и няма кой да я спре
Мислиш ли че това беше всичко заради което живях
И защо в живота не успях
Смърта все по бързо те застига
и тялото лека полека истива
потъна в черната коприна
и всичко в него загина
душата люта се между ада и рая
и накъде да се отправи незнае
сама самичка стои в тъмнината
и знае тя че никога вече няма да види луната...
© Дезизлафа Петрофа Всички права запазени