25.07.2008 г., 21:58 ч.

В копринената нежност на очите ти... 

  Поезия » Философска
847 0 27
 

 

Видях в очите ти - златист сатен,

маслинови отблясъци от залез -

едва, едва в морето потопен.

И шепот бризов, кротко галещ

 

гърба на вълните - светкавици,

полюшващи се в унес. Любопитни

и смешни черни точици - морячета,

които с песъчинки гъделичка

 

магията на  вятърните пръсти...

Видях как бързо сянката прелита

и как превръща сълзите във слънце,

а слънцето във смях. В очите ти...

 

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??