3.11.2011 г., 20:17 ч.

В кривогледия мрак 

  Поезия » Гражданска
503 0 15

 

 

 

 

 В КРИВОГЛЕДИЯ МРАК

 

 

Ти си птица в юмрук

и замръзнал капчук

е сърцето. Сълзи вледенени.

Гледаш с плахи очи

и до болка личи

твоят страх от вина неродена.

 

Кривогледият мрак

те залоства и пак

е безкрайно далеч светлината.

Прицели се на ум.

И с последен куршум

ще улучиш върха на съдбата.

 

 

 

01.11.2011

 

 

 

© Мария Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??