19.04.2010 г., 9:55 ч.

В могилата 

  Поезия » Любовна
845 0 29

(В ПАМЕТ)

 

 

Мой мили, не мога да те погреба,

защото още те обичам.

Душата ти така ми завеща –

във мене да живееш още.

 

Погребвам себе си –

частичка по частичка,

а нямам сили вече, защото зная,

там, в могилата -

не ти, а аз лежа.

                   Без теб, мой мили...

 

 

 

Посветено>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??