(В ПАМЕТ)
Мой мили, не мога да те погреба,
защото още те обичам.
Душата ти така ми завеща –
във мене да живееш още.
Погребвам себе си –
частичка по частичка,
а нямам сили вече, защото зная,
там, в могилата -
не ти, а аз лежа.
Без теб, мой мили...
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.