13.09.2009 г., 19:58 ч.

В небето 

  Поезия » Друга
558 0 8



Когато

денят се удави в морето

и нощта

сребриста дантела над него разстели,

когато звездите

за лято са спомени,

а луната

е восъчна капка в очите ми,

ще нотирам в небето

душата си.

 

Дали ще може някой

да я изсвири...

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??