Sep 13, 2009, 7:58 PM

В небето 

  Poetry » Other
520 0 8



Когато

денят се удави в морето

и нощта

сребриста дантела над него разстели,

когато звездите

за лято са спомени,

а луната

е восъчна капка в очите ми,

ще нотирам в небето

душата си.

 

Дали ще може някой

да я изсвири...

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??